3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Boluspor'u sıcak çarptı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da sıcak hava futbolcuları çarptı.

Teknik Direktör Serhat Güller'in yoğun antrenman programı, oyunculara zor anlar yaşattı. Kendi tesislerinde günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan kırmızı-beyazlı ekipte, sıcak hava ve ağır antrenman programı futbolcuların pestilini çıkardı.

Karaçayır'da yapılan antrenmanda Teknik Direktör Güller, kondisyon ve güç çalışması yaptırırken, futbolcular 1,5 saat süren antrenmanda sık sık su içerek serinlemeye çalıştı. Kamp çalışmalarına yoğun ilgi gösteren Boluspor taraftarları, yeni transferler İlhan Şahin, Serkan Özsoy, Erdem Özgenç, Tayfun Seven, Bilal Türkgüler ve Edim Demir'e yoğun ilgi gösterdi.

Özellikle İlhan Şahin ve Serkan Özsoy'un sağ ve sol kanatlardan yapılan ortalara yaptığı vuruşlar taraftarlardan alkış aldı. Teknik Direktör Serhat Güller, sıcak hava nedeniyle antrenmanı sık sık keserek oyuncularının su içmesine izin verdi. Yoğun tempoda sıcak havadan bunalan futbolcular, zaman zaman çimlere yatarak dinlendi.
Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, antrenman temposunun her geçen gün artacağını belirterek, "Sıcak hava çalışmalarımızı etkiliyor. Ancak aramıza yeni katılan oyuncularımız var. Bu futbolcuların takıma uyum sağlaması için günlük çalışmalarımızı ara vermeden yapmak zorundayız. Hedeflerimiz büyük. İnşallah sezon başladığında bu çalışmalarımızın karşılığını alacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 10:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?