3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bolu'ya ilk kaykay pisti

Bolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yıllardır çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Kızılay Parkı'na şehirde bir ilk olan kaykay pistinin yapımı için çalışma başlattı. 

Bahçelievler mahallesinde bulunan Kızılay Otoparkı'nda 15x22 metre ebadında 330 metrekare alana yapılacak sahip kaykay pisti için çalışmalar sürüyor. Bolu'da ilk defa yapım çalışması başlayan kaykay pisti hakkında bilgiler veren Bolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Fikret Özsarıkamış, "Bolu'da ilk defa kay kay pistini yapıyoruz. Kaykay pisti, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilecek spor alanlarını oluşturmak noktasında yaptığımız çalışmalardan sadece birisi.
Kızılay Parkı'nda inşaa ettiğimiz kaykay pistinin alt beton kısmını, kendimiz yaparak üzerine rampalar monte edilecek duruma getirdik. Kaykay rampalarının parçaları takılmaya başladı. Toplam 330 metrekare alana kurulacak pisti, en yakın zamanda bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. 100 bin YTL'ye mal olacak kay kay pistini, Eylül ayı içerisinde hizmete sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 15:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cevahir şen IP: 194.27.224.xxx Tarih : 23.08.2008 09:33:03

Ben de zannettimki ramazan çadırı kuruluyor. koca yaz yattılar da şimdi mi akıllarına gelmiş.!