26
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

Bolu'yu ay yıldızla donatalım

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gabar Dağı'nda şehit düşen Bolu Komando Tugayı'nda görevli biri üsteğmen 4 asker için Bolu halkına seslenerek, "Bolu'nun dört bir yanını Türk bayraklarıyla donatalım. Bayraksız ev ve işyeri kalmasın" dedi.

Şehitlerin acısını hala yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu halkının geçtiğimiz günlerde teröre karşı yapılan mitingde duyarlılığını fazlasıyla gösterdiğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Komando Tugayımızdan 4 şehit verdiğimiz şu günlerde Bolu halkına sesleniyorum. Ev ve işyerlerimizi Türk bayraklarıyla donatalım. Bolu'yu gezdiğimde gördüğüm manzara beni çok mutlu ediyor. Çok sayıda ev ve işyerleri Türk bayraklarıyla süslenmiş. Ancak, daha fazla Türk bayrağıyla Bolu'yu ay yıldıza çevirelim" dedi.

Bolu halkının hassasiyetini tüm Türkiye'ye gösterdiğini ifade eden Yılmaz, "Ev ve işyerlerine Türk bayrağı asan bütün vatandaşlara çok teşekkür ederim. Bolu'nun Belediye Başkanı olarak gurur duydum. Şimdi diğer vatandaşlarımızda sıra. Türk bayraksız ev kalmasın ve Bolu halkının büyüklüğünü herkes görsün. Şehitlerimize olan duyarlılığımızı gösterelim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 17:55:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?