3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

BTSO yönetiminden Başkan'a ziyaret

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yeni yönetimi, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.


29 Mart seçimlerinde tekrar başkan seçilen Alaaddin Yılmaz'ı tebrik eden BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, her zaman belediyenin yanında olduklarını ifade etti. Başkan Yılmaz'ın ikinci kez göreve gelmesi nedeniyle tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini ileten BTSO Başkanı Emin Semercioğlu, "Yeni dönemde TSO olarak Bolu için sizlerle beraber çalışacağız. Bolu'nun özlemi giderilecektir. Bu dönem bunların giderme dönemidir. Sizlerde bu göreve yarım kalan işlerin bitmesi için geldiniz. Bolu'nun daha güzel daha yeşil şehir olacağına inanıyorum.

Ticaret odası olarak yanınızdayız. Sizlerle beraber Bolu'nun mali yönden ve finans yönünden kalkınmasına yardımcı olacağız" dedi. Ziyaretin kendilerini son derece memnun ettiğini belirten Başkan Yılmaz, "Emin ağabeyimizin Bolu'nun bağrından kopan sanayici olarak ticaret ve sanayi odasının başında olması Bolu için gurur verici.

Bolu'nun geleceği için çalışmalar yapacağımız için inancımız tam. Emin ağabey bizim önderimiz. Sanayi çalışmalarında da bizim önderliğimizi yapmıştı. Bolu'da az olmamasına rağmen az sayıda müteşebbislerimiz çıkmıştır. Bolu'ya çok şey katacakları umudundayım. Yanlarında ve arkalarında olacağımı ifade ediyorum. Bolu'yu iyi bir noktaya taşıyacağımız iddiasındayız" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?