3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

BTSO'da adaylar ortaya çıkmaya başladı

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte meclisegirmek isteyen isimler birer birer açıklanmaya başladı.

Mevcut BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş'in grubundan seçime girecek olan Şevket Çatladı, Adnan Varlık ve Erdal Yıldırım, düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Basın toplantısında ilk sözü alan Şevket Çatladı, "Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncelikle meclisine takiben de arkadaşlarım Erdal Yıldırım ve Adnan Varlık'la beraber girmeyi düşündük. Meclise girdikten sonra eğer uygun görülürse çalışmalarımız ve yapacağımız projeler tasdik görürse, yönetimlerde görev almak istiyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Ben seçimi kazanacak olan her arkadaşın öncelikle Bolu yöresi ve Türkiye bazında çalışmalar yapabilecek kapasitede insanlar olacağını düşünüyorum. 12 Şubat Perşembe günü yapılacak seçimlerde tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önemli olan bir veya iki kişinin kazanması değil, önemli olan yapılacak projelerle Bolu'nun kazanmasıdır" dedi.

Hedeflerinin seçimlerde meclise girerek Bolu için çalışmak olduğunu söyleyen Erdal Yıldırım ise, "Meclise girmek istiyoruz. Bolu için sosyal sorumluluklarımız olduğuna inanıyoruz ve bu sorumluluklarımızı yerine getirmek istiyoruz. Şu dönemdeki meclisin Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nı tam olarak temsil etmediği düşüncesindeyim. Biz daha önceki yönetimlerde ben 10 sene yönetimde çalıştım ve yönetim kurulunda faaliyet gösterdim. Geçtiğimiz dört yıllık dönemde maalesef Ticaret Odası'nın Bolu esnafını ve Bolu tüccarını hiçbir yerde hiçbir platformda tam temsil edemediğini düşünüyorum. Bu nedenle de biz sayın Şevket Çatladı, Adnan Varlık ve ben meclise girerek Bolu esnafını, Bolu tüccarını en iyi şekilde temsil etmek arzusundayız" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 23:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?