3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

BTSO'da başkan değişti

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) merakla beklenen seçimleri sonuçlanırken, yönetim kurulu başkanlığına Emin Semercioğlu seçildi.


Geçtiğimiz hafta yapılan meclis üyelikleri seçiminden sonra meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeliklerinin seçimi yapıldı. İlk yarış meclis başkanlığı için Ahmet Kahraman ve İlhami Kesen arasında yaşandı. Rakibini 10 oyla geride bırakan Ahmet Kahraman, 23 oyla meclis
başkanlığına seçildi. Daha sonra yapılan yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyelikleri için iki liste seçime girdi. Türker Ateş'in listesinde İsmail Gezgin, Atilla Çelikpençe, Mustafa Özkoparan, İngin Ergin, Kemal Sert, Turgut Türk, Ahmet Tornacı ve Abdurrahman Ateş yer alırken, Emin Semercioğlu'nun listesinde ise Mansur Şen, Kemal Sert, Gökhan Yaman, Hakan Aydoğan, Ercan Albayrak, Ahmet İnceayan, Ayşe Yıldırım, Celal Erdoğan yer aldı. Seçim sonuçları açıklandığında mevcut Başkan Türker Ateş'i iki oyla geçen Emin Semercioğlu, BTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Emin Semercioğlu 19 oy alarak başkan seçilirken, Türker Ateş ise 17 oyda kaldı. Yönetim kurulu üyelikleri ise karma listede şöyle oluştu: İsmail Gezgin(22), Engin Ergin(20), Ahmet Tornacı(20), Atilla Çelikpençe(19), Turgut Türk(19), Mansur Şen (18), Kemal Sert(18), Mustafa Özkoparan (18).

Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 18:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?