3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Bu sene uçuşa geçiyoruz'

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un sezon başında Diyarbakırspor'dan transfer ettiği Serkan Özsoy, iddialı açıklamalarda bulundu. Boluspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyleyen Özsoy, "Bu sene uçuşa geçiyoruz. Bizi kimse tutamaz" dedi.

Boluspor formasıyla çıktığı hazırlık karşılaşmalarında ve antrenmanlardaki başarılı futboluyla göz dolduran savunma oyuncusu Serkan Özsoy, taraftarların gözüne girmeyi başardı.

Kartal ve Karabükspor maçlarından sonra dün oynanan Orduspor karşılaşmasında da savunmada geçit vermeyerek alkış toplayan Özsoy, sezonun başlamasına az bir zaman kala iddialı açıklamalarda bulundu. "Boluspor'a şampiyonluk yaşamak için geldim" diyen Özsoy, "Boluspor'da hedeflerim büyük. Geçtiğimiz yıl Diyarbakırspor'da başarılı bir sezon geçirdim. Ancak istediğimiz şampiyonluğu elde edemedik. Bu sezon Boluspor'un başarısı için ter dökeceğim. Boluspor, bir zamanlar Süper Lig'de fırtınalar estiriyordu. Şimdi o eski günlere dönmenin sırası geldi. Takım olarak sahada var gücümüzle mücadele ederek Bolu'ya ve Bolululara bu sevinci yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, antrenmanlardaki hırsı ve hazırlık karşılaşmalarındaki başarılı futboluyla dikkat çeken Serkan Özsoy, yeni sezon öncesi taraftara güven verdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 19:19:36
Güncelleme :14 Ağustos 2008 Perşembe 19:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?