3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Bucaspor'un kampı sürüyor

BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR

Turkcell Süper Ligin yeni ekiplerinden Bucaspor'da teknik direktör Bülent Uygun, kamp çalışmaların gayet olumlu geçtiğini söyledi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Green Park Otel'de kampa giren İzmir temsilci Bucaspor'da kamp çalışmaları sürüyor. Dört günden bu yana 34 kişilik kadrosuyla yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Bülent Uygun, geride kalan dört günü değerlendirdi. Genç bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Uygun, "Ön hazırlıklarımızı en güzel şekilde yapmaya devam ediyoruz. Hava şartları ve saha şartları mükemmel. Dolayısıyla istediğimiz gibi süren bir kampımız var. Kadromuz şuan da çok geniş.

34 kişilik kadroya sahibiz. Bunların yaklaşık 20 tanesi hem genç hem de yetenekli oyunculardan oluşuyor. Dolayısıyla belli bir çalışma sonucu onlar arasında karar vereceğiz. Bizde kalması gerekenler kalacak, kiralık gitmesi gerekenler de gidecek. Yeni aramıza katılacak arkadaşlarımız da var. Hazırlık maçlarıyla birlikte kadromuzu şekillendireceğiz" dedi.

İspanya Liginde Osasuna takımında forma giyen Portekizli golcü Eduardo Fernandes Pereira Gomes'in (Dady) bugün kampa katılmasını beklediklerini söyleyen Bülent Uygun, "Osasuna'dan Dady diye bir forvet arkadaşımızla prensip olarak her türlü anlaşmayı yaptık. Kendisi akşam saatlerinde İzmir'e ya da İstanbul'a inecek. Daha sonra sağlık kontrolünden geçip imzasını atacak ve aramıza katılacak" diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımın genç golcüsü Sercan Kaya ise hedefinin iyi bir sezon geçirip milli formayı giymek olduğunu söyleyerek, "Geçen yıl Süper Lig'e çıktığımız arkadaşlarımızın çoğuyla ayrıldık. Yeni bir takım kuruldu ve yeni bir heyecan var. Hedefimiz öncelikle ligde kalmak. Bunun nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey şimdilik çok güzel gidiyor. Sezon başı herkes bu kampta birbirini tanımaya çalışıyor. Benim hedefim öncelikle hocamızın gözüne girip formayı kapmak. Daha sonra Süper Lig'de

başarılı bir sezon geçirip milli formayı giymek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Günü çift idmanla geçiren Bucaspor, önce istasyon çalışması yaptı. Daha sonra Bülent Uygun nezaretinde yarı sahada dört takım halinde pas çalışması yapan futbolcular, ardından çift kale maç oynadı. Antrenmanı Bülent Uygun'un kızı Almina Tude de yakından takip etti.

BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
BUCASPOR'UN BOLU KAMPI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 12:53:01
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 14:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?