30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Caner Ağca'dan 2 yıllık imza

CANER AĞCA'DAN BOLUSPOR'A 2 YILLIK İMZA

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, sezon öncesi Karşıyaka'yla anlaşan ancak tekrar geri dönen Caner Ağca'yla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu sezon genç ve dinamik bir kadroyla ligde boy göstermeye hazırlanan Boluspor, eski futbolcusu Caner Ağca'yı yeniden kadrosuna kattı. Geçen sezon kırmızı beyazlı formayı giyen ve bu sezon öncesi Karşıyaka'ya transfer olan Ağca, İzmir ekibiyle karşılıklı anlaşma sağlayarak takımdan ayrıldı. Yeniden Boluspor'a dönen Caner Ağca için imza töreni düzenlendi. Törene Başkan Yardımcısı Abdullah Abat, yönetici Aydın Oskay, Fatih Görür ve basın mensupları katıldı.

Caner Ağca'yla iki yıllık sözleşme imzaladıklarını söyleyen Abdullah Abat, "Bildiğiniz gibi Caner kardeşimiz geçen yıl bizim formamızı giymişti. Daha sonra Karşıyaka'ya transfer oldu. Ancak eski takımındaki huzuru ve mutluluğu daha iyi anladı ve takımına geri döndü. İnşallah camiamıza hayırlı uğurlu olur" dedi.

Tecrübeli futbolcu Caner Ağca ise yeniden Boluspor'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, "Geçen yıl burada çok güzel günlerim geçti. Ancak sezon sonu takımdan ayrıldım ve Karşıyaka'ya gittim. Orada yaklaşık 25 gün kampa katıldım. Reha Kapsal'la görüşerek ayrılmak istediğimi söyledim. Kendileri de sağolsunlar bana bu konuda destek oldular. Her şey para değilmiş. Ben Boluspor'daki huzuru ve mutluluğu daha iyi anladım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tecrübeli orta saha oyuncusu Ağca, kırmızı beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra objektiflere poz verdi.

CANER AĞCA'DAN BOLUSPOR'A 2 YILLIK İMZA
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 19:28:02
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 20:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?