3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Çarıkçı için tek yürek oldular

YARENLER, BAŞKAN NECİP ÇARIKÇI İÇİN TEK YÜREK OLDU

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Yarenler Taraftar Grubu, kulüp binası ve caddelere "Yanındayız Başkan" yazılı afişler asıp Necip Çarıkçı'ya destek verdiler.

Boluspor Taraftar Grubu Yarenler, gözaltına alınan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı'ya destek vermek için kulüp binasını ve şehrin bazı bölgelerini Necip Çarıkçı'nın fotoğrafları ile donattı. Yarenler, internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Boluspor Kulübü olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bir tarafta alınan kötü sonuçlar, bir tarafta Kulüp başkanımız Necip Çarıkçı'nın gözaltına alınmasıyla üzerimizde dolaşan kara bulutların dağılmaması bizleri son derece üzmüştür. Bu kötü günlerin elbirliğiyle üstesinden geleceğimize hiçbir şüphemiz yoktur. Kulüp Başkanımız Necip Çarıkçı'nın, Bolusporumuz için yaptıklarını hiçbirimiz inkar edemeyiz. Yapılanları takdirle karşılarken, Boluspor Kulübü'nün ufkunu açtığını belirtmek isteriz. Bolusporumuzun

menfaatlerini her şeyin üstünde gören başkanımızın düştüğü bu durumdan alnının akıyla çıkacağına inancımız tamdır. Yarenler ailesi olarak, büyük başkanımızı tekrar görevinin başında görmek, mutluluğumuzu bir kat daha artıracaktır. Zaman zaman Necip Başkan'a en büyük tepkiyi veren bizler, senin bu zor anında da yanında olmaktan gurur ve onur duyarız. Gerekirse yine yürürüz kulübe kadar ve yine tepkimizi veririz soluğumuz yetene kadar. Çünkü, biz iyi gün dostu değiliz. Yanındayız başkanım"

YARENLER, BAŞKAN NECİP ÇARIKÇI İÇİN TEK YÜREK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 16:50:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 16:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?