3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Çarıkçı sabır istedi

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, taraftarın sabırlı olmasını isteyerek, gereken mevkilere kaliteli oyuncular alacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen İlyas Kahraman'ın kalitesiyle kendisini kanıtladığını ifade eden Başkan Çarıkçı, "Taraftarlarımıza iyi oyuncular alacağımız konusunda söz vermiştik. İkinci yarıda daha sağlam bir kadroyla mücadele edeceğiz. İlyas, Boluspor için bir şans. Bu oyuncudan yeterince faydalanmak istiyoruz. Bu oyuncunun tribünleri ayağa kaldıracağını düşünüyorum" dedi.

Transfer ile ilgili bir soruya Başkan Çarıkçı, "Ligin ilk yarısını daha yukarılarda bitirebilirdik. Ancak yaşadığımız bazı şanssızlıklar nedeniyle bu hedefimizin biraz altında kaldı. Ligin ikinci yarısı Boluspor açısından daha iyi geçecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Taraftarlarımız ara transfer döneminde bizden çok fazla oyuncu almamızı bekliyorlar. Boluspor'un çok transfere ihtiyacı yok, sadece akıllı transfere ihtiyacı var. Biz de teknik heyetimizle birlikte ilk yarının sonunda bir araya geldik ve neler yapacağımızı konuştuk. Eksikliğini çektiğimiz mevkileri belirledik ve buralara transferler yapmayı düşündük. Bir veya iki mevkiye daha transfer yapacağız. Birçok oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Paramızı da dikkatli kullanmak zorundayız. Boluspor'u da gereksiz şekilde borçlandırmanın anlamı yok. Taraftarlarımız merak etmesinler, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 20:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?