3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Çarıkçı yeniden başkan

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Boluspor'da yapılan olağanüstü kongrede Necip Çarıkçı tekrar başkanlığa seçildi.

Kongrede konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor Kulübü Başkanlığı görevi yapmanın zor olduğunu belirterek, en kısa zamanda kurumsallaşmak, borç ödemek ve gelir kaynakları oluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

4 yıldan buyana 50 kişilik yönetim kurulu olduklarını hatırlatan Çarıkçı, "4 yıldan beri aramızdan bir tek çatlak ses çıkmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kurumsallaşma derken, Boluspor sadece futbol anlamında başarılı olmadı. Yakalanan başarıda en önemli unsur iyi niyet. Desteklerinden dolayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ediyorum. Alaaddin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı olsaydı biz Boluspor'u kendisiyle uçururduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yapacak çok iş var" dedi.

Yapılan seçimler sonrasında Necip Çarıkçı tekrar başkanlığa seçildi. Kongreye AK Parti Bolu Milletvekilleri Metin Yılmaz, Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor eski başkanlarından Mehmet İnceayan, Necdet Gören ve çok sayıda üye katıldı.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 14:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?