3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Çarıkçı'dan istifa sinyali

BOLUSPOR BAŞKANI ÇARIKÇI'DAN İSTİFA SİNYALİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Konyaspor yenilgisi sonrasında taraftarların yöneticilere küfür etmesini içine sindiremeyen Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı istifa sinyal verdi.

Konya maçından sonra bazı taraftarların yöneticilere küfür etmesini içine sindiremediğini, bu sebeple gönlünde her şeyi bitirdiğini ifade eden Necip Çarıkçı, "Bazı taraftarların genel kaptanımız Osman Gürsoy ve yöneticimiz Erdal Gören'e küfür etmesini bir türlü içine sindiremedim. Polisin bu küfürlere karşı duyarsız kalmasını ise eleştiriyorum. Benim gönlümde artık her şey bitmiştir. Bu işi kim yapacaksa buyursun gelsin. Bugün Sakaryaspor, Kocaelispor ne hallere düştü. Daha geçen hafta Altay'a haciz

geldi. Biz bu takımı nereden aldık nereye getirdik. Eleştiri yaparken bunları göz önünde kimse bulundurmuyor. Evet bu sezon istediğimiz gibi olmadı. Ama bunda eğer bir suçlu aranacaksa ben bu suçu üstüme alırım. Benim yöneticilerime kimse küfür edemez. Bu insanlar işlerinden güçlerinden, ailelerinden, ceplerinden fedakarlık yapıp Boluspor'a hizmet ediyorlar. Böyle insanlara küfür etmek terbiyesizliğin büyüyüdür" dedi.

Gönlünde kulüp başkanlığını artık bitirdiğini dile getiren Çarıkçı, "Arkadaşlarımızla da görüştük. Özellikle son olayda sonra herkes bırakalım diyor. Bu şartlar altında bende çok yıprandım. Bu işi bizden daha iyi yapacaklar elbette vardır. Buyursunlar yapsınlar" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 12:02:02
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 14:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?