3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Çarıkçı'ya destek artıyor

NECİP ÇARIKÇI'YA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da gözaltı süresi devam eden Başkan Necip Çarıkçı'nın dev posteri kulüp binasına asıldı.

Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan ve dört gündür ifade vermek için Ankara Emniyeti'nde bekleyen Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'ya destek çığ gibi büyüyor. 5 yıldan bu yana beraber çalıştığı yönetim kurulu üyeleri, otobüslerle destek için Ankara'ya giderken, taraftarlar da Bolu'da bayraklar ve fotoğraflarla Çarıkçı'ya destek veriyor. Eski başkanları da bir araya getiren olayın ardından kulüp binasına dev Necip Çarıkçı posteri açıldı. Boluspor'un takım kaptanı Serdar Samatyalı

da kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla, "Geldiğimiz günden beri bizlere sıcak bir aile ortamı sağlayan, her zaman sorunlarımızı kendi sorunu bilip bizler için gecesini gündüzüne katan, yine bizler için herkesi karşısına alabilmeyi göze alan fedakar Başkanımızın malum durumu hepimizi derinden üzmüştür. Boluspor takım kaptanı olarak, takımım adına çok değerli başkanımız sayın Necip Çarıkçı'nın, en yakın zamanda aramızda olacağından en ufak bir endişemiz yoktur" dedi.

NECİP ÇARIKÇI'YA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 11:54:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 16:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?