6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Çaykur Rize Bolu'da kampta

çaykur rizeÇaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Gerede'de sürdürüyor. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, yeni sezonda az gol yiyen, çok gol atan ve zor mağlup olan bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

Yeşil-mavili futbolcular, kampın üçüncü gününde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Esentepe Oteli'nin sahasında antrenmanda Teknik Direktör Güvenç Kurtar, futbolcularla tek tek ilgilendi. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, her geçen gün çalışma temposunu artırdıklarını ifade ederek, "Bu sene ligler erken sona erdi. Futbolcular çok uzun bir izin yaptılar. Bu kadar uzun aradan sonra yapılan çalışmada bir sakatlık yaşanmaması için çok dikkatli davranıyoruz. İyi çalışıyoruz, iyi bir takımız. İnşallah yeni sezona iyi bir başlangıç yapacağız" diye konuştu. 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Kurtar, "Transfer çalışmaları konusunda yönetimle temas halindeyiz. Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çok güçlü bir şekilde lige girmek istiyoruz. Yeni sezonda az gol yiyen çok gol atan, çok zor mağlup olacak bir takım oluşturacağız. Geçen sezon Fenerbahçe ile İstanbul'da berabere kaldık. Beşiktaş'ı kendi sahamızda yendik. Büyük takımlarla iyi maçlar oynadık. Bu sezon da bu başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Süper Lig'de yeni sezonda üst sıraları hedeflediklerini söyleyen Kurtar, "Türkiye Kupası'nda da iddialıyız. Eksik olan taraflarımız var. Onların takviyesini yaparsak hedefimize ulaşacağız. Beşiktaş ile anlaşan Fahri'nin yerine bir oyuncu almalıyız. Şener, Serkan, Okan da ayrıldı. Kalecimizle anlaştık. Kaleci haricinde 3 tane nokta transfere ihtiyacımız var. Bu transferler gerçekleşirse lige çok iyi bir şekilde gireriz. Yönetimimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Transferler gerçekleşmezse gerçekten çok büyük sıkıntıya düşeriz. Yönetim de bunun bilincinde" dedi. 
güvenç kurtar
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 16:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?