3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

CHP seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, seçim startının verildiği ve adayların tanıtıldığı toplantıda, "30 Mart'ta Bolu için yeni bir dönem başlayacak" dedi.

Belediye Eski Nikah Salonu'nda CHP'li il genel meclisi ve belediye genel meclisi ile ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya çok sayıda partili katılırken, Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan projelerini anlattı. Salonun tıklım tıklım dolduğu aday tanıtım toplantısında partililerin coşkusu görülmeye değerdi.

Geçtiğimiz dönem Bolu Belediyesi'ni AK Parti'ye kaptıran CHP'de şimdiki hedefin Bolu Belediyesi'ne CHP bayrağını dikmek olduğunu söyleyen Tanju Özcan, "Adaylığım açıklandığından bu yana boş durmuyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek insanlarla görüşüyoruz. İçimde hiç kuşku yok. 30 Mart sabahı CHP bayrağını göndere çekmenin heyecanı içindeyim. Zaten seçimleri kazanacağımıza üç ay önceden inandım. Siyasi parti ayrımı yapmadan bize güvenen ve buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum. Bolu Belediyesi'ni kirli ellerden kurtaracağız" dedi.

Aday tanıtım toplantısında birçok yeni projeye değinen ve ince mesajlar gönderen Tanju Özcan, "Birçok projemiz var. Bunların hepsini anlatmaya zaman yetmez. Hepsini yeri geldiğinde uzun uzun açıklayacağız. Sadece Bolu'da görüntü ve temizlik için değil, spor açısından da projelerimiz var. Boluspor için kolej açmayı hedefliyoruz. Artık Boluspor kendi futbolcusunu yeni dönemden itibaren kendisi yetiştirecek. En önemlisi de bir Boluspor başkanını artık birilerinin arkasına geçip asker gibi poz verdirmeyeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 17:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?