3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

CHP'de Özcan adaylığını açıkladı

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Bolu Belediyesi Eski Nikah Salonu'nda yapılan törene parti üyelerinin yanı sıra çok sayıda CHP'li katıldı. Çok kısa bir konuşma yaptıktan sonra yerel seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıklayan Özcan, salonu dolduran partililerden büyük alkış aldı.

İl Başkanlığı sürecinde sürekli yanında olan partililere ve bazı arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Özcan, "Ben, bu güne kadar aldığım hiçbir görevi laf olsun diye almadım. Üstlendiğim görevin hakkını vermek için yoğun emek ve mesai harcadım. Sadece koltuk doldurmadım. İş yaptım, çaba gösterdim, gayret ettim. Benimle birlikte elini taşın altına koyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisinin aday adaylığını açıklamasıyla CHP'de adaylık sürecinin sona ermediğini, aksine devam ettiğini belirten Tanju Özcan, "Benim dışında başka adayların çıkmasından en çok ben memnuniyet duyacağım. Benim siyasal anlayışımda önemli olan asla 'ben' değilim, önemli olan her zaman 'biziz'. Önemli olan benim, senin değil, önemli olan partimizin kazanmasıdır" diye konuştu.

Kendisinin her zaman iddialı ve hırslı biri olduğunu, laf olsun diye aday olmadığını ifade eden İl Başkanı Özcan, "Tanju Özcan aday olmak için aday olmamıştır. Tanju Özcan laf olsun diye aday olmamıştır. Tanju Özcan Belediye Başkanı olmak için, partinin bayrağını göndere çekmek için, bir şehrin kaderini değiştirmek için aday olmuştur. Şayet Partim beni aday gösterir ise; inanın, ben ve ekibim sizi mahcup etmeyeceğiz. Aldığımız sorumluluğun gereği olarak çok çalışacağız, çok üreteceğiz. 29 Mart akşamı Bolu'yu AKP'nin beceriksiz ellerinden kurtaracağız. Bize inanın, bize güvenin" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 23:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?