3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

CHP'den eczacılara destek

CHP'DEN ECZACILARA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Örgütü, Sakarya Eczacı Odası Bolu İl temsilciliğini ziyaret ederek yapılan eylemi desteklediklerini ifade ettiler.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Tanju Özcan, "Gerçekten uzun süredir eczacıların çok ciddi sorunları var. Biz de CHP olarak bu sorunları takip ediyoruz. Elimizden geldiği ölçüde de araştırıyoruz. Geçen Cuma günü de Türkiye'de kitlesel bir eylem gerçekleştirildi. Bu eyleme tüm eczacıların katılması ve Türkiye'nin son dönemde gördüğü en büyük kitlesel eylem olması sebebiyle bunun çok önemli olduğunu belirtiyoruz. Eczacıları kutlamak lazım son derece haklı taleplerini birlik ve beraberlikle hareket ederek, hep beraber eyleme katılarak hükümete seslerini duyurma noktasında önemli bir eylem gerçekleştirdiler. Bu haklı eylemin haklı gerekçelerini kamuoyuna anlatılması gerekir. Hükümetimiz eczacıların bu haklı eylemini halkımıza anlatırken, sanki uzun yıllardır eczacıların çok yüksek gelir elde eden haksız olarak gelir elde eden bir kesimmiş, bu geliri engellemiş ve bu parayı da halkın cebine koymuş gibi anlattı. Yanlışlık zaten buradan kaynaklanıyor. Biz CHP olarak eczacıları haklı bulduğumuz için yanınızdayız" dedi.

Sakarya Eczacı Odası Bolu İl Temsilcisi Neslihan Demirel Uğurlu da kendilerine destek olan CHP İl örgütüne teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 16:51:01
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 17:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?