30
Nisan
2024
Salı
BOLU

CHP'li adaylar muhtarlarla buluştu

CHPLİ ADAYLAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili adayları Tanju Özcan, Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve Hakkı Fidan Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan'ı ziyaret ettiler.

12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına başlayan CHP'li Bolu milletvekili adayları, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ettiler. Adaylara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek zorlu maratonda başarılar dileyen Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan, "Önümüzdeki seçimlerde demokrasi yarışında sizler de 'biz varız dediniz' ve yola çıktınız. Daha önce de zaten birbirimize yabancı değildik. Hergün aynı şehirde yaşayan, birbirimizle sık sık görüşen insanlarız. Ben çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Kazanan Bolu olsun" dedi.

Muhtaralara en yakın isim olarak bilinen CHP 3'üncü sıra milletvekili adayı Hakkı Fidan, muhtarları yine her zaman olduğunu gibi yanında görmek istediğini söyleyerek, "Ben kendimi tanıtmıyorum. İçinizden birisiyim. Bana iki sene destek verdiniz. Çok teşekkür ediyorum. Sizlere minnettarım. Bu seçimlerde de beni yalnız bırakmayın. Sizleri yanımda görmek istiyorum" diye konuştu.

CHP'nin Bolu 1'inci sıra Milletvekili adayı Tanju Özcan ise Ankara'da susan vekil olmayacaklarını belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı muhtarlar açısından son derece farklı bir iktidar olacak. Muhtarların özlük hakları ile ilgili, maaşları ile ilgili, çalışma koşulları ile ilgili muhtarlar lehine düzenlemeler yapılacağı, muhtarların da rahat bir nefes alacağı bir dönem inşallah 12 Haziran'da başlayacak. Biz şunu söylüyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 12 Haziran'dan sonraki milletvekilleri olarak bizler muhtarları tehdit eden değil, muhtarlara yardımcı olan milletvekilleri olacağız. Muhtarların çalışmalarını kolaylaştıran milletvekilleri olacağız. Muhtarların sorunlarını sürekli olarak dinleyen ve bunları takip eden, çözmeye çalışan insanlar olacağız. Bizler Ankara'ya gider gitmez, telefon numaralarını değiştirerek işe başlayan milletvekillerinden olmayacağız. Bizler sizden oy aldıktan sonra, bir sonraki seçim dönemine kadar o köye uğramayan milletvekillerinden olmayacağız" dedi.

Milletvekili adayları ve partililer daha sonra muhtarlar derneği önünde hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 17:53:03
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 18:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?