3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

CHP'li Özcan iddialı

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, "Bolu'yu yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından Bursa'da adaylığı açıklanan Tanju Özcan, projeleriyle ilgili önemli açıkmalarda bulundu. Bolu için sağlam projelerle hizmete başlayacaklarını söyleyen Özcan, vatandaşlara yapamayacağı işler için söz vermeyeceğini belirtti.

Adaylığının kesinleşmesiyle yüzünde güller açan Tanju Özcan, "Sonunda beklenen karar açıkladı. Genel başkanımız Bolu için beni Belediye Başkanlığı'na aday gösterdi. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bolu'nun geleceği için yeni projelerle yola çıkmaya hazırlanıyoruz. Bugüne kadar günü kurtaracak şekilde yapılan çalışmaları biz kalıcı olarak gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Şimdi yarışa hazırım" dedi.

Adaylığının kesinleşmesiyle birlikte vatandaşlara daha kesin konuşabildiğini söyleyen Özcan, "Özellikle son zamanlarda mahallelerde ev gezileri yapıyorum. İnsanların bana karşı yaklaşımı çok güzel. Bu da beni sevindiriyor. Ben öncelikle şunu hep belirtiyorum. Vaat edipte yapamayacağım şeyleri kesinlikle vatandaşlara sunmam. Bu insanları kandırmaktır. Şimdiye kadar mevcut başkan yapamayacağı projeleri dahi yaparım diyerek insanların gözünü boyadı. Ben başkan seçildiğimde Bolu'nun yeni çehresini herkes kendi gözüyle görecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 22:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?