3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Cumhuriyet Koşusu bayılttı

BOLU'DA BAYILTAN KOŞU

Bolu'da düzenlenen Cumhuriyet Koşusu'nda bazı öğrenciler baygınlık geçirirken, dereceye giremediği için gözyaşlarına boğulan sporcuları arkadaşları ve öğretmenleri teselli etti.

Tüm Türkiye'de 27 Aralık'ta düzenlenen Cumhuriyet Koşusu, Bolu'da da yapıldı. Paşaköy Kavşağı'ndan başlayan yarış, Adliye binası önünde sona erdi. Koşu sırasında her yıl yaşanan manzaralar yine tekrarlandı.

Soğuk havada yapılan koşu öğrencilere zor anlar yaşattı. Küçükler kategorisinde yapılan yarışlarda öğrenciler baygınlık geçirdi. Finiş çizgisini geçip yere yığılan öğrencilere hemen öğretmenleri ve 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Birçok öğrenci baygınlık geçirirken, dereceye giremeyenler

gözyaşlarına boğuldu. Koşuyu izleyen veliler çocuklarına destek olurken, bazı baygınlık geçiren öğrenciler Acil Servis ekiplerinin müdahalesine tepki gösterdi.

Yarış boyunca sporculara ve velilere sıcak çorba ikramında bulunuldu. Finiş çizgisini geçen öğrenciler, hemen çorba almak için sıraya girdi. Kızlar ve erkekler olmak üzere 12 kategoride yapılan yarışlar sonunda dereceye giren sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen madalyalarını takdim etti.

BOLU'DA BAYILTAN KOŞU
BOLU'DA BAYILTAN KOŞU
BOLU'DA BAYILTAN KOŞU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 13:59:01
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 20:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?