3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Dağları 365 günde temizleyeceğiz!

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI PAMUKOĞLU BOLU'DA

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Amerika ve Avrupa istedi diye demokratik açılım yaparsanız, adamlar da dağdan davul zurnayla iner" dedi.

Osman Pamukoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu tarafından organize edilen 'Türkiye Meseleleri' konulu panele katıldı. Pamukoğlu, konuşmasında hükümetin demokratik açılım projesini ve gelişen olayları eleştirdi.

Hükümetin, Amerika ve Avrupa istediği için demokratik açılımın içine girdiğini söyleyen Pamukoğlu, şöyle konuştu: "Sonunda adamları davul zurnalı dağdan indirdiler. Eşkıyalar Silopi'de kahramanlar gibi karşılandı. Seyyar mahkeme kuruldu. Bunlar kim ki hakimi, savcıyı oraya götürüyorsun? 25 yıldır PKK'yı bitirmek için hiç bir ciddi çalışma yapılmadı. Biz Hak ve Eşitlik Partisi olarak, Anadolu Kartalları olarak dağları 365 günde temizleyeceğiz. 365 günde yurt içinde yurt dışında bir tane bile silahlı

eşkıya bırakmayacağız. Eğer bu işler onların istediği gibi giderse Dicle'nin doğusundaki toprağı bizden koparırlar."

Osman Pamukoğlu, DTP'yi eleştirerek DTP denilen bu partinin PKK'nın siyasi kanadı olduğunu söyledi. PKK'nın 25 yıldır aynı şeyleri söylediğini anlatan Pamukoğlu, şunları söyledi: "Onların kendilerince kabul edilen bir tek liderleri var. O da İmralı'daki. DTP, onun talimatlarını yerine getirmektedir. Bunların bir tek güçleri var o da silahlı güç. Silahlı gücü söndür, çocuk balonları gibi söneceklerdir."

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 16:17:05
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 17:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?