3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Demirbakan basın toplantısına çıkmadı

ALTAY-BOLUSPOR MAÇININ ARDINDAN

Bank Asya 1. Lig'de evinde ağırladığı Boluspor'u 3-0 mağlup eden Altay'da yüzler gülüyor.

Altay Yardımcı Antrenörü Erkan Avseren maç sonu yaptığı açıklamada, "Taraftarımızla bütünleştiğimiz zaman neler yapacağımızı gösterdik" derken, Boluspor Yardımcı Antrenörü Cüneyt Karakuş, "Kaybettiğimiz sadece 3 puan" dedi.

Altay Teknik Direktörü Fuat Yaman'ın isteği üzerine basın toplantısına katıldığını belirten yardımcı antrenör Erkan Avseren, "Güzel futbol ve net bir skorla yolumuza devam ediyoruz. Büyük Altay'ın taraftarımızla bütünleştiği zaman neler yapacağını gösterdik. Futbolcularımızı kutluyorum. Mayıs ayının sonunda herkes Büyük Altay'ı Süper Lig'de görecek" şeklinde konuştu. Altaylı futbolcu Onur'da yaptığı açıklamada sezon sonunda Altay'ın Süper Lig'e çıkacağını söyledi.

Boluspor Yardımcı Antrenörü Cüneyt Karakuş da yaptığı açıklamada, maçtan sonra çok sinirli olan teknik direktör Coşkun Demirbakan'ın yerine basın toplantısına katıldığını belirterek, "Bugün çok iyi olmamıza rağmen rakibin kontradan bulduğu etkili pozisyonları oldu. Kırılma noktalarında gol yedik. Bunun üzerinde çalışacağız, böyle devam etmeyecek. Çalışmalara devam edeceğiz. Kaybettiğimiz bir şey yok, sadece 3 puan yitirdik" dedi. Boluspor kalecisi Emrah ise kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

 

ALTAY-BOLUSPOR MAÇININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 23:52:15
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 23:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?