3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Demirbakan gidici mi?

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Pazar günü deplasmanda oynanacak Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan'ın görevine son verileceği yönündeki haberlere yönetim kurulundan yalanlama geldi.

Tek antrenmanla çalışmalarını sürdüren Boluspor'da moraller yerine geldi. 1 günlük izinin ardından çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlı ekipte sakat olan Ömer Yalçın, İbrahim Yavuz, Edim Demir ve Fatih Gül çalışmaya katılmadı. Boluspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ve yardımcı antrenör Cüneyt Karakuş antrenmanda uzun süre konuşarak durum değerlendirmesi yaptı.

Öte yandan, teknik direktör Coşkun Demirbakan'ın görevine son verileceği yönünde çıkan dedikodulara yönetim kurulundan yalanlama geldi. Pazartesi akşamı yapılan toplantının ardından kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan basın açıklamasında, "Basında çıkan haberler üzerine belirtmek isteriz ki yönetim kurulumuz her zaman göreve getirdiği teknik kadro ile uzun nefesli bir program üzerinde çalışma prensibi benimsemiştir. Bu görüşümüzde, bu günde herhangi bir sapma söz konusu değildir" denildi.

Yapılan yazılı açıklamada ayrıca, öğrenci bileti konusuna da değinildi. Açıklamada, "Kamuoyumuz, bazı kişiler tarafından, öğrenci bileti uygulaması olmadığı beyanı ile gerçeğe aykırı şekilde yanıltılmaktadır. Öğrenci bileti gibi özel bilet basım ve satışı federasyon kuralları ve stat fiziki yapısı nedeni ile mümkün olmamasına rağmen, normal fiyatla öğrenci bileti arasındaki fark gönüllü özel sponsorlar tarafından karşılanarak bu konu aşılmaya çalışılmıştır. Daha önce olduğu gibi son maçta da bu

uygulamaya devam edilmesine rağmen, başka amaçlar güdülerek istenmeyen görüntüler ortaya çıkarılmak istenmiştir. Yönetim kurulu olarak tekrar açık olarak belirtiyoruz ki öğrenci kimliği ile karşılaşmalara indirimli bilet alamayan hiç bir öğrencimiz yoktur. Amaç, sorun varmış gibi gösterilerek taraftarımız ve öğrencilerimiz üzerinden paye çıkartmaya çalışmaktır. Boluspor üzerinde hiçbir güç ve grup olmayacağı gibi, bunu tesis etmek için bu tip davranışlara girmek son derece yanlış ve zararlıdır. Bu kişilere, sağduyulu gerçek taraftarımızın prim vermeyeceğine inancımız tamdır. Son karşılaşmada oyuncularımızdan birine yapılan protesto, çıktığımız şampiyonluk yolunda, sağduyulu taraftarımızı, yönetim kurulumuzu, teknik heyetimizi derinden üzmüştür" denildi.

BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 17:41:00
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 18:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?