3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Demirbakan sert konuştu

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Coşkun Demirbakan göreve geldiğinden bu yana ilk kez bu kadar sert konuştu.

Coşkun Demirbakan takımın oyununu beğenmeyen ve olumsuz eleştiriler yapan kişilerin art niyetli olduğunu söyledi. Demirbakan, "Ağzı olan konuşuyor. Boluspor'un kötü oynadığını söyleyenler falan. Bu iş öyle dışarıdan görüldüğü gibi değil. Eline çayını alıp sağa sola sallamakla olmaz bu işler. Herkes futbol izleyicisi. Herkes futbol oynuyor ve yorum yapıyor. Yorum yapan kişi bence demeli. Yorumunun kendisine ait olduğunu anlamalı. Türkiye'de 14 bin tane antrenör var. Biz artık bu işleri geçtik. İşimize bakıyoruz. Herkes işine baksın. Eleştiri yapılacaktır ancak bilgiçlik taslanılmasını kabul edemem. Boluspor her geçen hafta daha iyi oynayarak lige ağırlığını koyuyor" dedi.

Bucaspor karşılaşmasının ikinci yarısında oynanan oyunun herkes tarafından takdir gördüğünü ifade eden Demirbakan, "Ancak ilk yarıda oynanan oyunu da göz ardı etmemek lazım. Çünkü rakip takımı kendi sahasına hapsettiğimiz dakikalarda ferdi hatalar yüzünden goller yedik. Yoksa biz ilk yarıda da rakibe göre üstün oynadık. Oynanan oyundan memnunum. Ama dediğim gibi ilerleyen haftalarda daha iyi oynayacağız. Bunu her zaman söylüyorum biz iyi bir takımız" dedi.

Adanaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Boluspor'da oyuncuların moralinin yerinde olduğu gözlendi. Pazar günü kendi evinde rakibini ağırlayacak kırmızı beyazlılarda tek hedef galibiyet.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 16:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?