3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Deniz Feneri tartışması Bolu'ya sıçradı

Bolu'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz arasında başlayan deniz feneri davasının tartışması bitmek bilmiyor.

Özcan'ın, "Biz namussuzlardan daha cesuruz" açıklamasına yanıt veren Güz, "İddiaları kanıtlayamazsan müfterisin, ahlaksızsın, namertsiz" dedi.


CHP Bolu İl Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya cevap gecikmedi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz, kendisi ile ilgili Özcan'ın yaptığı açıklamalara Seben İlçe kongresinde cevap verdi. AK Parti iktidarı ile rahatı bozulan bir kısım seçkincinin, çirkin bir oyun oynamaya başladığını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Güz, "AK Parti'nin icraatlarına söyleyecek sözü olmayanlar, bu kez bir karalama kampanyası ile hedeflerine ulaşabileceklerini sandılar ama yine sert kayaya tosladılar. Üzülerek ifade etmek istiyorum ki Bolu da siyasi seviye hiçbir dönem bugün olduğu kadar aşağı seviyeye düşürülmemişti" dedi.


Elinde projesi olmayanların, hizmet özürlü olanların, yıkıcı muhalefeti benimseyenler iftira attıklarını ifade eden Güz, "Hakaret ediyorlar. Ellerindeki karayı AK Parti'nin ak mensuplarına sürebileceklerini zannediyorlar. Böylece Bolu halkının gözünde hiçbir hizmetin, hiçbir projenin altına imza atmaksızın yücelebileceklerini düşünüyorlar.

CHP Bolu İl Başkanı, geçen hafta yapmış olduğu bir açıklamada bilmem hangi derneğin fakir fukara için aldığını söylediği paraların Başbakan'a verildiğini, AK Parti'nin bu paraları seçim çalışmalarında kullandığını beyan etmiştir. Ben de bu iddialarını, bu çirkin iftiralarını kanıtlamasını, kanıtlayamaz ise insanların onuru ile oynayan iftiralar atan bir müfteri olacağını, iftira atmanın ahlaki değerlerle bağdaşmayacağını, bu nedenle iddiasını kanıtlayamaz ise ahlaksız sayılacağını bildirmiştim.

Biz, attığı iftiraların, iftira olmadığını ortaya koymak için çalışacağını, iddialarını kanıtlamak için deliller ortaya koymak için gayret edeceğini beklerken, içi hakaret dolu, sapından kurtulmuş tokmak misali nereye çarpacağı anlaşılamayan ifadelerle Genel Başkanımıza ve bana hücum etti. Boşa uğraşmasın" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 15:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?