8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Dövülerek hastanelik edilen Sıla iyileşiyor

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi’nde tedavi altına alınan küçük Sıla konuşmaya başladı. Sıla’nın ağzından çıkan ilk cümleler ise, "Beni annem dövdü" oldu. Küçük Sıla’nın dramını televizyonlardan izleyen Bolu halkı, ziyaret için hastaneye akın ediyor. Her gün onlarca kişi Sıla’yı görmeye gidiyor.

Öte yandan Sıla’nın başından anneannesi Huriye Çakır ve babaannesi Hatice Alakaz bir an olsun ayrılmıyorlar. Gözyaşlarına hakim olamayan anneanne ve babaanne, evlatlarını nefretle kınadıklarını belirtirken, anneanne Huriye Çakır, bundan sonra Sıla’ya kendisinin bakmak istediğini söyledi. Çakır, "Bundan sonra torunumdan ayrılmam. Kızım nasıl böyle bir şey yaptı inanamıyorum. Ben kendisine bir tokat bile atmadım. Zaten daha önce de bu çocuğu bu şekilde dövmüşlerdi. Bundan sonra ona evladım diyemem" şeklinde konuştu.

Babaanne Hatice Alakaz da, "Oğlumla aramız iyiydi. Böyle bir şey yapacağını tahmin etmezdim. Kendisini olay olduktan sonra hiç görmedim" dedi.
Olayın ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan anne Çiğdem Alakaz ve baba Ali Alakaz ise hastaneye sokulmuyor.

BOLU (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 17:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?