26
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

DP ilk seçim bürosunu açtı

Demokrat Parti (DP), Bolu'da ilk seçim bürosunu hizmete açtı.

DP ilk seçim bürosunu Bankalar Caddesi'nde bulunan Yıldız Pasajı'nda hizmete açtı. Çok sayıda partilinin katıldığı açılış töreninde kurdeleyi DP İl Başkanı Adem Gümüş, DP Milletvekili Adayları Oktay Türesin ve Fikret Erkılınç kesti.

Açılışta konuşan DP Milletvekili Adayı Oktay Türesin, seçim çalışmalarına hız verdiklerini söyleyerek, "Kalan zaman diliminde çalışmalarımızın hızına hız katarak partimizin çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz. DP uzun yıllardır seçim arenasında yoktu. Artık halk denenmemiş bir genel başkan istiyor. Genel Başkanımız Mehmet Ağar çok olumlu yönde tepkiler aldı ve almaya da devam ediyor" dedi.


iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 11:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa akdere IP: 85.98.220.xxx Tarih : 12.07.2007 20:48:31
halk bir arayış içindedir. AKP hükümeti ve başbakan halkın isteklerine cevap verememekte, ülkeyi günden güne yaşanmaz hala getirmektedir. en karlı kuruluşları özelleştirme adı altında satmakta, halktan birine "lan ananıda al git" izmir e "gavur izmir", halkımızın katil diye nefret beslediği APO ya syn diyecek kadar ileri gitmekte ve halkımızın inançlarına ters düşen yeni adetler getirmektedir. ne mi diyeceksiniz. zina suç olmaktan çıktı. islamın haram dediği domuz yasalarla kurban edilecek hayvanlar arasına girdi. AKP ye değil bir oy 1000 oyum olsa yine vermem. çünkü hak etmiyor. halkımızın bu konuda duyarlı olmasını talep ediyorum. Ülkemizin geleceği için OYLAR MEHMET AĞAR a. saygılarımla