3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

DP Mudurnu'da

Demokrat Parti (DP), Bolu'nun Mudurnu İlçesi Belediye Başkan Adayı, meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerini düzenlenen törenle tanıttı.


Mudurnu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtımında sinevizyon gösterileri ile Mudurnu Tavukçuluk'un geçmişi salondaki vatandaşlara hatırlatıldı. DP Genel İdare Kurulu üyesi Oktay Türesin, DP'den Mudurnu Belediye Başkan Adayı olan kardeşi Uğur Türesin için Mudurnulu hemşerilerinden destek istedi.
Aday tanıtımı sırasında ilginç anlar yaşandı.

Başka adayı Uğur Türesin'in, "Mudurnulu hemşerilerim. AK Parti'ye sarı kart mı, kırmızı kart mı göstereyim?" sorusuna bazı partililer "Kırmızı göster" diyerek cevap verirken, bazıları da, "Şimdilik sarı gösterelim, bu kartı göstermek için Uğur Türesin'e oylarınızla destek olun" dedi.


DP Mudurnu Belediye Başkan adayı Uğur Türesin yaptığı konuşmada, "Ülkenin durumu kötü, Mudurnu'nun durumu da kötü. İlçede kimse kalmamış, geçen hafta pazarı gezdim, vatandaşlar tezgahlarını kapatmak üzere. Buraya iş lazım, aş lazım. Bizim parada pulda gözümüz yok.

Ben hizmet etmek için bu işe kendimi adadım. Sizlerden destek bekliyorum" diye konuştu. Türesin, Mudurnu Tavukçuluğu eski günlerine tekrar getireceğini belirterek, "Sizlere söz veriyorum. Burayı tekrar biz işleteceğiz. Hemşerilerimize iş vereceğiz, aş vereceğiz" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:39:39
Güncelleme :5 Mart 2009 Perşembe 23:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?