30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Düğün günü kaza şoku

Bolu'da düğün öncesi fotoğraf çektirmeye giden gelin ve damadın bulunduğu otomobil kaza yaptı. Kazada gelin adayı yaralandı.

 

Kaza, saat 16.15 sıralarında Karaçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Serkan Gezgin (26) idaresindeki 14 BA 810 plakalı otomobil, kavşağa giriş yapan 81 DS 996 plakalı sürücüsünün ismi belirlenemeyen otomobille çarpıştı. Kazada Serkan Gezgin'in kullandığı otomobilde bulunan Özlem Bayer (25) yaralandı. Yaralı bayanının gelinlikle arabadan çıkması, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Hemen olay yerine gelen vatandaşlar, kazaya karışan otomobilde gelin ve damadın olduğunu öğrendi ve yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özlem Bayer'i gelinliğiyle hastaneye götürdü. Kolundan yaralanan gelinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Serkan Gezgin ve Özlem Bayer'in bir hafta sonra düğünleri olduğu, Gölcük Tabiat Parkı'na fotoğraf çektirmeye giderken kaza yaptıkları öğrenildi. Bir hafta sonra evleneceği Özlem Bayer'i ambulansla hastaneye gönderen Serkan Gezgin, kaza sonrası şaşkın bir şekilde olay yerinde bekledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2011 Cumartesi 12:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?