3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Dursun CHP'den adaylığını açıkladı

İbrahim Dursun, CHP Bolu İl Örgütü binasında düzenlediği basın toplantısında Mudurnu Belediye Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

CHP İl Örgütü binasında Mudurnu Belediye Başkanı aday adayının açıklanması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Tanju Özcan, Mudurnu Belediye Başkanı aday adayı İbrahim Dursun ve çok sayıda partili katıldı.

Mudurnu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan İbrahim Dursun, "Şu anda yıllardır mücadele ettiğim laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyeti'nin tek savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi'nin, kendimi özleştirdiğim partimin, Mudurnu Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Benim Mudurnu Belediye Başkanlığı'na aday adayı olmamın bir tek nedeni var: Doğduğum, büyüdüğüm ilçeme hizmet etmektir. Genç olmamdan kaynaklı Mudurnu sevdasını, Mudurnu halkına yansıtmak, enerjimi Mudurnu için kullanmak istiyorum. Mudurnu için daha önceden hazırladığım projelerim var. Henüz bu projelerimi şimdiden açıklamak yerine erken veya zamanında bir seçim arifesinde Mudurnu halkıyla paylaşacağım. Eğer partim bana bu teveccüh gösterir de belediye başkan adayı belirlerse, Mudurnu halkını utandırmayacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 20:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?