3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Düzce'ye Bolu'dan 4 futbolcu

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği ve kiralık listesine koyduğu 4 futbolcuyu Düzcespor'a gönderdi.

Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Boluspor'da teknik patron Coşkun Demirbakan'ın raporu doğrultusunda kiralık listesine konulan İsmail Türk, Bayram Öztürk, Selim Özduman, Salih Aydın, Kamil İçer, Hakan ve Uğur, kendilerine takım bulmaya başladı. Torbalıspor'a giden Salih Aydın'ın ardından kırmızı-beyazlı yönetim diğer futbolcular için de çözüm buldu. TFF 3.Lig takımlarından Düzcespor'un Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz ve Teknik Direktör Kenan Şereflioğlu'nun Boluspor Kulübü'nü ziyaret etmesi sonucu 4 futbolcunun Düzcespor'a kiralanmasına karar verildi.

Görüşmeler sonrası İsmail Türk, Bayram Öztürk, Selim Özduman ve Kamil İçer'in yeni sezonda Düzcespor'da forma giyeceği öğrenildi. Boluspor kampına katılan ve daha sonra kiralık listesine konulan gurbetçi oyuncu Uğur'un da Düzcespor tarafından istendiği ve bu oyuncunun vereceği kararın beklendiği öğrenildi.

Şuana kadar 7 oyuncuyu kiralık olarak başka kulüplere gönderen Boluspor'da iki oyuncunun daha kiralanacağı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 17:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?