6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Emre'den 4 madalya birden!

Bolulu Milli Cimnastikçi Emre Öztekin (10) Yunanistan’da düzenlenen ‘Alexsandroupoli Dostluk Şampiyonası’nda üç gümüş ve bir bronz madalya kazanarak ülkemizi başarıyla temsil etti.

4 ila 5 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da düzenlenen Alexsandroupoli Dostluk Şampiyonası’nda Bolulu Milli Cimnastikçi Emre Öztekin, üç gümüş ve bir bronz madalya alarak ülkemize dört madalya birden kazandırdı. Müsabakalarda altı alette yarışan sporcular kıyasıya mücadele ettiler.

Yarışmaya Bolu ve ülkemizi temsilen katılan Milli Cimnastikçi Emre Öztekin, müsabaka sonrası yarıştığı altı aletin ikisinde gümüş, birinde ise bronz madalya aldı. Türkiye toplam puanda da erkeklerde takım halinde ikinci olunca sporcumuz bir gümüş madalya daha alarak madalya sayısını dörde çıkardı.

Atletik Artistik Cimnastik Alexandroupoli Dostluk Turnuvası’nda ilk defa milli formayı giymeye hak kazanan milli sporcumuz Emre Öztekin, bireysel olarak yer aletinde ikinci, barfix aletinde ikinci, paralel aletinde ise üçüncülüğü elde ederek üstün bir bireysel başarı elde etti. Türk Milli Takımı erkeklerde takım halinde ikinci olunca 2020 Olimpiyatları’nın ilk sinyalleri vermiş oldu.

Milli sporcu Emre Öztekin, antrenörleri Şenol Türkdoğan, Mehmet Caner Güzeltürk ve Ersin Yılmaz nezaretinde önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan şampiyonalara çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2012 Perşembe 12:52:15
Güncelleme :10 Mayıs 2012 Perşembe 13:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?