3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Erçoşkun'dan birlik mesajı

AK Parti'den Bolu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ali Erçoşkun, dün akşam il teşkilatıyla bir araya gelerek partililere hedeflerini anlattı.

AK Parti Bolu Teşkilatı'nın kurucularından Ali Erçoşkun, çok sayıda partilinin katılımıyla aday adaylığını açıklamıştı.

İHA muhabirine özel açıklamalar yapan Erçoşkun, "Ben bu göreve hizmet için talip oldum. Şu ana kadar mevcut belediye başkanımız Alaaddin Yılmaz ve eski il başkanımız Mehmet Emin Güz aday adaylığını açıkladı. Bizim aramızda ayrı gayrı olmaz. Amacımız aynı. Aday gösterilmesem bile geçmişte şimdiki Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'ın nasıl yanında yer aldıysam yine partim adına çalışırım. Dün akşam il teşkilatındaki arkadaşlarla toplantıda bir araya geldik. Kendimi ve hedeflerimi anlattım. Zaten çoğu bu partinin kuruluşundan beri birlikte çalıştığım arkadaşlarım" diye konuştu.

Diğer aday adayı Mehmet Emin Güz'ün kendisinin aday adaylığını açıkladığı basın toplantısına gelmesini de değerlendiren Ali Erçoşkun, "Ben bizzat Mehmet Emin Güz arkadaşımı arayarak davet ettim. Kendisi de beni kırmayarak geldi. Herkes AK Parti'deki birlik beraberliği gördü. Seçilemeyen aday adayının aday olan partili arkadaşını destekleyeceğinden şüphem yok. AK Parti'nin büyüklüğü de buradan geliyor. Her aday kendi kişisel hedefleri için aday adayı oluyor. Ama ortak nokta kentimize hizmet edebilmektir. AK Parti'nin güçlü kadrolarında her ne şartta olursa olsun bütünlük bozulmaz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 18:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?