3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Es-Es Gerede'de kamp yapıyor

Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor Bolu'nun Gerede İlçesinde bulunan Green Park Otel'deki kamp çalışmalarına devam ediyor.

Tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay yönetiminde kamp çalışmalarına devam eden Kırmızı-siyahlı ekip günde çift idmanla lige hazırlanıyor.


Takımın tecrübeli isimlerinden Serdar Özbayraktar, takımın şu an tam hazır olmadığını söyleyerek, "Bazı arkadaşlarımız daha kampa katılmadı. Onlarda katılınca çok iyi bir kamp dönemi geçireceğimize inanıyorum. Hayırlısıyla sezona iyi bir başlangıç yaparız. Takım olarak geçen sene çok iyi bir yerde bitirmediğimiz ligi bu sene ilk beş içerisinde bitirmek istiyoruz. Bunu da başarabilecek güçteyiz. Ümit ağabeyimiz Türkiye'de belirli bir isim yakalamış bir insan. Eskişehirspor'a katkı sağlayacağına eminim" şeklinde konuştu.


Kırmızı-siyahlı ekibe yeni katılan isimlerden biri olan başarılı orta saha oyuncusu Ragıp Başbağ ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada Eskişehirspor'u seçmesinin en büyük nedenlerinden birinin taraftarı olduğunu söyledi. Bir sakatlık ve kaza bela yaşamadan bir kamp dönemi geçirmek istediklerini dile getiren Başbağ, "Eskişehirspor'un hedefleri var. Bu hedeflere ulaşmak için ilk planda burada çok iyi çalışmamız gerekiyor. Lige hazır bir şekilde girmek için bu kampları iyi değerlendirmemiz gerekiyor.


Ben Kayseri'de oynarken Eskişehirspor'un taraftar olarak büyük bir potansiyeli olduğunun farkındaydım. Eskişehirspor'a gelmemde taraftarın çok büyük etkisi oldu ve tabi onlarla birlikte Eskişehirspor Kulübü büyük bir camia. Futbolcu için öncelikle istenmek çok önemli ve daha sonrada taraftarların rolü ortaya çıkıyor. Bunların hepsi bir arada olunca da Eskişehirspor'a gelmem benim açımdan çok iyi oldu" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 10:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?