30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Eski başkan'dan minibüs

ESKİ BAŞKAN YILMAZ BECİKOĞLU'NDAN BOLUSPOR'A MİNİBÜS

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un eski başkanlarından Yılmaz Becikoğlu, altyapıya 2005 model 27 kişilik minibüs hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde kulübe yaptığı ziyarette altyapıya minibüs alma sözü veren eski Kulüp Başkanı Yılmaz Becikoğlu, sözünü tuttu. Başkan Emin Semercioğlu'nun isteği üzerine altyapıya 2005 model 27 kişilik minibüs hediye eden Becikoğlu, bugün yine kulübe geldi. Minibüsün devir teslim töreni yapılırken, Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, eski başkan Becikoğlu'na teşekkür etti. Her zaman Boluspor'a destek vermeye hazır olduklarını söyleyen Yılmaz Becikoğlu, "Geçenlerde kulübe ziyarete geldiğimizde Emin

başkan bir minibüs ricasında bulundu. 2005 model olsa yeter dedi. Biz de istediği hediyeyi getirdik. Minibüsün üzerindeki resimlerle birlikte 65 Bin TL civarında bir destekte bulunmuş olduk. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Devir teslim töreninden sonra toplantı odasında yöneticiler ve basın mensuplarıyla bir araya gelen eski Başkan Yılmaz Becikoğlu, "Bu günlerde hep tartışma konuları var. Birbirimizi yiyoruz. Kendimizi tartışmak yerine Boluspor'u tartışmalıyız. Bakın lobi sıkıntımız var. Samsunspor karşılaşmasında maçı yöneten hakemi hiç beğenmedim. Bolu'ya gelen hakemin sahaya çıktığında ayakları titremeli. Basınımıza da büyük görevler düşüyor. Hataları federasyona bildirmeliler. Şampiyonluk yolunda el ele vermeliyiz" diye konuştu.

Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu da hediyesi için Yılmaz Becikoğlu'na teşekkür ederek, "Bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Son haftalarda en ufak şeylerden cezalar yiyoruz. Bunlara bir çözüm bulmamız gerekiyor. Şampiyonluk için artık tek yürek olma vakti" şeklinde konuştu.

ESKİ BAŞKAN YILMAZ BECİKOĞLU'NDAN BOLUSPOR'A MİNİBÜS
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 16:13:02
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 17:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?