3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Eskişehirspor'un kampı sona erdi

ESKİŞEHİRSPOR'UN GEREDE KAMPI SONA ERDİ

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2010-2011 sezonu için 12 günlük kampa giren Eskişehirspor bugün oynadığı hazırlık maçı sonrası kampı tamamladı.

Gerede Dorukkaya Otel'de ilk etap kamp çalışmasını tamamlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çalışmaların yerinde ve çok iyi geçtiğini söyledi. Çalımbay, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Gerede'de girdiğimiz ilk etap kamp çalışmalarımız çok iyi ve mükemmel geçti. Oyuncularımız, arzulu ve istekli bir şekilde çalıştılar. Kampımızın son günü Karabükspor ile hazırlık maçı yaptık. Burada bizim için skor önemli değil, yapacağımız işler çok önemliydi. Orta saha, defans ve forvetimize yavaş yavaş maç

temposunu kazandırmaya çalışıyoruz. Zaten Pazar günü Avusturya'ya gidiyoruz ve orada da 4 tane hazırlık maçı yapacağız. 2 günde bir maç oynayacağımızdan yoğunlukla taktiksel çalışmalar yapacağız. İnşallah, lige de hazır bir şekilde başlarız" dedi.

Rıza Çalımbay, transfer konusunda Tello ve Zapotocny konusunda hala net bir şeyin olmadığını da belirterek, "Bizim için önemli olan iki tane iyi bir oyuncu alırsak, özellikle defansın gerekli bölgesine ve bir tane de sol tarafa o zaman kadromuz tam oluyor. Bunun için gerekli çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 17:34:05
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 17:48:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?