30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Etkilenip AKP'ye üye oldu

BAŞBAKANIN KONUŞMASINDAN ETKİLENİP AK PARTİ'YE ÜYE OLDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Düsseldorf'te yaptığı konuşmasından etkilenen ve 35 yıldır Almanya'da yaşayan Bolulu Suna Yıldız Erbay, AK Parti'ye üye oldu.

Almanya'nın Frankfurt kenti yakınlarında bir kasabada yaşayan ve Başbakan Erdoğan'ın 'Düsseldorf Buluşması'nda yaptığı konuşmadan etkilenen Bolulu Suna Yıldız Erbay, Türkiye'ye gelerek AK Parti Bolu İl Başkanlığı'na üye oldu. 8 yıl önce eşini kaybeden ve kızı Kübra Erbay'la birlikte Almanya'da yaşamını sürdüren Suna Yıldız Erbay, Türkiye'ye döner dönmez AK Parti'yi ziyaret etti. Aslen Mengen doğumlu olan Erbay, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın'la bir araya geldi. Erbay, "AK Parti iktidarı ile Türkiye'nin Avrupa ve dünyadaki itibarının arttığını gözlemiyorum. Türk vatandaşları olarak AK Parti iktidarının arkamızda olduğunu canı gönülden hissediyoruz. Bu sebeple İl Başkanına bu duygularını paylaşmak istedim" dedi.

Erbay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 'Düsseldorf Buluşması' konulu toplantıda yaptığı konuşmasından etkilendiğini belirterek, "Orada Sayın Başbakanımız 'Şunu bilmenizi, şundan emin olmanızı istiyorum; sizler, asla ve asla yalnız değilsiniz, sizler kimsesiz değilsiniz' diyerek Türklerin arkasında durdu. Sayın Başbakanımızın oradaki konuşmaları beni ve benim gibi bütün Türk vatandaşlarını gerçekten çok etkiledi. Beni vatanıma daha da yakınlaştırdı. Bu iktidara kadar bizlere kimse bu denli sahip çıkmadı. Yaklaşık 9 yıldır Türkiye'de ki gelişmelerden dolayı ülkeme ilgim arttı. Ülkedeki gelişmeleri internete ve televizyonlardan düzenli olarak takip ediyorum. Allah kısmet ederse 2 yıl sonra Türkiye'ye yerleşip bu ülke için, bu çatı altında elimden geleni yapmayı düşünüyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise, Erbay'ın bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vatandaşlarımızın bu düşünceleri duydukça, AK Parti hizmetinin her platforma ve tüm vatandaşlarımıza ulaştığını görüyor, bu yolda aydınlık bir Türkiye için daha da fazla çaba sarf ediyoruz. Yaklaşık 15 yıl Kanada'da yaşamış olan eski milli sporcumuz ve Milletvekili Aday Adayımız Tuğba Karademir'in, 'ülkemdeki olumlu gelişmelerden sonra bende bu çatı altında ülkeme katkı sağlamak amacı ile bu yola çıktım' demesi, beni çok mutlu etmişti. Sizin de bu samimi düşünceler ile gelip partimize üye olduğunuzu görmek bizleri yeniden mutlu etti" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından İl Başkanı Ömer Sayın, Erbayram'a parti rozeti taktı.

BAŞBAKANIN KONUŞMASINDAN ETKİLENİP AK PARTİ'YE ÜYE OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 15:23:03
Güncelleme :28 Mart 2011 Pazartesi 17:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?