3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Facia ucuz atlatıldı!

BOLU'DA KORKUTAN TIR YANGINI

Bolu'da silikon fabrikasının bahçesinde park halindeki sprey polifon yüklü TIR'da yangın çıktı. TIR'ın dorsesindeki sprey polifonların patlamasıyla korkulu anlar yaşanırken, facianın eşiğinden dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki silikon fabrikasının bahçesinde park halinde bulunan sprey polifon yüklü TIR'da yangın çıktı. Camların kenarlarından soğuk geçirmemesi için kullanılan ve sprey polifon üretimi yapan silikon fabrikasından alevlerin yükseldiği haberi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için müdahale etti. Fabrikanın bahçesinde park halinde duran ve dorsesi spreylerle dolu olan TIR yanarak kül olurken, spreyler bomba gibi

patlayarak etrafa saçıldı. Fabrika çalışanlarının içeride olduğu sırada arka arkaya yaşanan patlamalar korkulu anlar yaşattı. Polis ve jandarma ekipleri, spreylerin patlayıp etrafa saçılması üzerine çevredekileri uzaklaştırmaya çalıştı. Kimyasal maddenin dumanından etkilenenler de zor anlar yaşadı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alınırken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

BOLU'DA KORKUTAN TIR YANGINI
BOLU'DA KORKUTAN TIR YANGINI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 23:18:01
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 09:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?