3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Fatma Marmara'dan yeni sergi

RESSAM FATMA MARMARA RESİM SERGİSİNİ AÇTI

Bolu'nun Göynük ilçesinde doğan ve yaşamını İzmir ile Bolu'da sürdüren Ressam Fatma Marmara, yeni sergisini Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi'nde açtı.

Resim sergisi için açılış töreni düzenlendi. Serginin açılışında kurdeleyi Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu kesti. Açılış öncesi bir konuşma yapan Ressam Fatma Marmara, yıllar sonra memleketi olan Bolu'da sergi açmanın ve eserlerini Bolulularla paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, tüm sanatseverleri eserlerini görmeye davet etti.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu da hemşerisi olan Ressam Fatma Marmara'yı ve eserlerini Bolu'da görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, "Sanatçılar hassas insanlardır. Eserlerine tüm içtenliklerini ve rengârenk hayallerini katıyorlar. Ressam Fatma Marmara'nın resimlerinde de tüm bu coşkuyu görebiliyoruz. Kendisini, şehrimizde açtığı bu güzel sergiden dolayı kutluyor ve daha nice sergiler açmasını diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından kesilen kurdeleyle sergi açılışı gerçekleştirildi. Fatma Marmara'nın, çoğunluğu yağlıboya olan ve peyzajlardan oluşan eserleri, sergiyi gezen davetlilerden tam not aldı. Sergi, BSM Sanat Merkezi'nde 27 Ekim 2010 tarihine kadar gezilebilecek.

RESSAM FATMA MARMARA RESİM SERGİSİNİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 17:04:01
Güncelleme :18 Ekim 2010 Pazartesi 18:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?