3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Fedakar polise madalya

FEDAKAR POLİSE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

Bolu'nun Gerede İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Tuna Okur'a, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi.

Gerede Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Tuna Okur (42), 2004 yılında İzmir'in Kınık ilçesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde çalışırken, büyük bir kavgaya müdahale etti. Kavga sırasında sağ el bileği kırılan Okur, 3 yıl boyunca tedavi gördü. Büyük bir kavganın içine girerek fedakarca görevini yapan polis memuruna Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar tarafından, Bakanlar Kurulu kararınca, gösterdiği sorumluluk, yaptığı feragat ve fedakarlık, başarı ve yararlılık dolu çalışmalarıyla Türkiye

Cumhuriyeti ve Türk milleti adına haklı gurur kaynağı teşkil ederek malul olduğundan, "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verildi.

Zonguldak doğumlu olan polis memuru Tuna Okur, kendisine madalyasını takdim eden Vali Halil İbrahim Akpınar'a teşekkür etti.

FEDAKAR POLİSE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:33:03
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 14:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KADİR MEZARCI(müzisyen) IP: 78.168.207.xxx Tarih : 27.02.2010 01:22:19

Böylesine yiğit böylesine görev bilincinde ve duyarlı  Türk polisine verilen devlet övünç madalyası layıkı ile yerini bulduğu için gurur duydum... teşekkür ediyorum sayın TUNA OKUR beyfendiye vatanımıza ve milletimize verdiği hizmetler için kendiniz ile ne kadar övünseniz azdır. gelecekteki yaşamınızda bizler için verdiğiniz ,vereceğiniz bütün özverileriniz için size bir türk vatandaşı olarak saygı duyuyorum ve başarılar diliyorum...benim gibi bir çok kişinin yüreğinde sevgi ile inanç ile yaşayacaksınız ..Gününüz güzel gönlünüz hoş mutluluğunuz Heppp daiimii olsun asil insan sayın TUNA OKUR...