3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Fenerbahçeliler Derneği'nden bir ilk

BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN BİR İLK

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yardımcıları Murat Gürol'un yeni hizmete açtığı Ortaklar Pide ve Kebap Salonu'nda bir araya gelerek İzzet Baysal Şenlikleri öncesi taraftara müjde verdiler.

Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Gürol ile Olgun Şermin'in ortağı olduğu Pide ve Kebap Salonu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Dernek Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri, faaliyetleri konuştu.

Yarından itibaren başlayacak olan İzzet Baysal'ı anma şenlikleri öncesi hazırlık yaptıklarını söyleyen Selçuk Zorlu, Bolu'daki Fenerbahçelilere müjdeli haber verdi. Şenliklerde stant açacaklarını söyleyen Zorlu, "Öncelikle derneğimizin başkan yardımcısı Murat Gürol ve ortağı Olgun Şermin arkadaşımızın yeni işyerini ziyaret ettik. Kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Fenerbahçeliler Derneği olarak İzzet Baysal günlerinde stant açacağız. Bu stantta Fenerbahçe atkıları, formaları ve çeşitli ürünler satılacak. Taraftarlarımızdan büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Ayrıca Fenercell gibi değişik kartlarımız da gelecek. Bu sayede Bolu'da bir ilki daha başarmış olacağız" diye konuştu.

Ortak Pide ve Kebap Salonu'nda öğle yemeği yiyen dernek üyeleri, yeni hayata geçirmek istedikleri projeleri tartışarak fikir alışverişinde bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:28:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?