3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Film gibi kapkaç olayı

Bolu'da işyerinden çıktıktan sonra kucağında çocuğu ile evine giden genç kadın kapkaççıların kurbanı oldu.


Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Karaçayır Mahallesi Murat Canbaş Caddesi'nde meydana geldi. Özel bir çocuk kreşinde bakıcı olarak çalışan E.Ö. (22), akşam saatlerinde 3 yaşındaki çocuğunu kucağına alarak evine gitmek için işyerinden ayrıldı. Kucağında bebeği ile kaldırımda yürüyen E.Ö., kendisini takip eden 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Kolundaki çantayı çekmeye başlayan kapkaççılar, kucağında çocuğu ile çaresizce bağıran kadını yere düşürüp çantasını alarak olay yerinden
uzaklaştılar.


E.Ö.'nün bağırışları üzerine çevrede bulunan vatandaşlar kadını yerden kaldırdılar. 3 yaşındaki çocuğunu kucağına alarak korku içinde bekleyen E.Ö., Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipleri tarafından polis otosuna bindirildi. Çok sayıda ekip çevrede kapkaççıların peşine düştü. Gözaltına alınan bazı şüpheliler E.Ö. ile yüzleştirildi. Ancak kapkaççılar ele geçirilemedi.


Polis aracının içinde şaşkın gözlerle etrafa bakan E.Ö., 3 yaşındaki çocuğuna sarılarak korku dolu anları üzerinden atmaya çalıştı. Kapkaççıların teşhis etmesi için dakikalarca polis aracının içinde gezdirilen E.Ö. daha sonra ifadesi alınmak üzere Merkez Karakolu'na götürüldü. Olayı gören bir şahıs da karakola getirildi. E.Ö.'nün çantasında bir miktar para ve kredi kartı olduğu belirtildi.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler, kapkaççıları yakalamak için geniş operasyon başlattı. Ekipler, ara sokakları, camilerin tuvaletlerini, mezarlıkları ve inşaatları didik didik aradılar. Şüpheli görülen otomobiller durdurularak kimlik kontrolü yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 11:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?