3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Galibiyet futbolculara armağan

Boluspor ile Giresunspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından kırmızı-beyazlı camiada büyük sevinç yaşanırken, konuk ekip şok yaşadı.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında soruları yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, galibiyeti futbolcularına armağan etti. Demirbakan, "Kolay maç yok. Her maç zor. Çalışırsan zor iş kolay olur. Çalışmazsan kolay iş zor olur. Bilinçli koşu önemli. Bizler atlet değiliz. Bu yüzden nereye ne zaman koşacağımıza iyi karar vermeliyiz. Bugün futbolcularımızın çoğunluğu erken gol yememize rağmen maçın büyük bir bölümünde sabırla mücadele ettiler. Oyun disiplinini bozmadan oynadılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Galibiyet onlarındır. Onlara armağan ediyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, çok eksikleri olduğunu ifade ederek, "Çok ciddi bir 3 puan kaybettik. Çok erkenden 1-0 öne geçip bu skoru koruyamamak tabiki üzücü. Kazanmayı hakettik mi diye soran olursa tabiki hakkettik. Bu tip futbol anlayışı hiçbir zaman düşündüğüm bir futbol anlayışı değil. Erken gol bulup defansif anlayış sonuna kadar sürmeyecekti. Bizde sonuna kadar sürdüremedik. Geldiğimiz günde söyledim. Çok eksiğimiz var. Yapılacak çok şeyler var. Bunları biran önce yapmak zorundayız" diye konuştu.

Bolusporlu futbolculardan Adem Büyük ise çok kaliteli bir takım olduklarını hatırlatarak, "Biz çok iyi ve çok tecrübeli bir takımız. Geldiğim günden bu yana bunu hep söylüyorum. Üst sıralardan kopmamamız için kazanmamız gerekiyordu. Nitekim kazandık. Bizim hedefimiz play-off'a kalmak ve oradan Süper Lige çıkmak değil. Biz direkt olarak Süper Lige çıkmak istiyoruz. İnşallah öyle de olacak" şeklinde konuştu. Boluspor'un beraberlik golünü kaydeden genç oyuncu Ümit şöyle konuştu:

"İyi mücadele ettik. Erken dakikada gol yememize rağmen oyundan kopmadık. Bundan önceki haftalarda da çok iyi oyun oynuyorduk ancak talihsiz sonuçlar alıyorduk. Bugün öyle olmadı. Yılmadan mücadelemizi gösterdik ve maçı kazandık. Önümüzdeki günlerde diğer maçları da kazanarak seri yakalamak istiyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 20:06:01
Güncelleme :12 Ekim 2009 Pazartesi 09:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?