6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Gazetecilerden medyaya destek

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) işbirliğiyle spor medyası konulu bir araştırma yapıyor. 

AİBÜ'nün Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Prof. Dr. Gazanfer Doğu ve Selami Özsoy tarafından internet üzerinden yürütülen araştırmada, sporseverlerin spor medyasından beklentilerinin belirlenmesi ve memnuniyet düzeyinin ölçülmesi hedefleniyor. Bütün sporseverlere açık olan ve Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek araştırmaya www.bolugazetecilercemiyeti.com/spor veya www.gsgm.gov.tr adresini tıklayarak katılabilmek mümkün. 

Sporseverlere yönelik 45 sorudan oluşan araştırma bitirildiğinde sonuçlar kamuoyu ve medya kuruluşlarıyla paylaşılacak. Sonuçlar talep edildiği takdirde katılımcıların e-posta adreslerine de ulaştırılacak. 

BGC Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güngör, böyle bir organizasyon içinde bulunmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek, "Sporseverlerin, spor medyasından beklentilerini tespit etmek için yapılan bu ankete çok yoğun bir ilgi var. Sonuçlar tüm ulusal ve yerel medyayla paylaşılacak. Çıkacak sonuçları biz de merakla bekliyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2006 Perşembe 09:13:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?