30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Gaziler yemekte buluştu

Bolu Dağı AŞ, Gaziler Günü nedeniyle Düzce ve Bolu Muharip Gaziler Derneği üyelerine Highway Outlet'te yemek verdi.

19 Eylül 1921 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik ünvanın verilmesinden sonra 1982 yılından bu yana her yıl kutlanan Gaziler Haftası, bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gün boyu yapılan etkinliklerin ardından Düzce ve Bolu Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Bolu Dağı A.Ş Yönetim Kurulu ve Highway Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Yıldır Erten tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Yaklaşık 60 gazinin katıldığı yemekte konuşma yapan Bolu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Duran, bu günün aziz vatana canını adayan kahramanların günü olduğu söyleyerek, "Geçmişten bugüne içimizde hala aynı ateş var. Bizler vatan için her zaman canımızı vermeye hazırız. Ölmek için askere gittik ancak Allah bize gazilik unvanını nasip etti. Dün olduğu gibi bugün de vatan uğruna canımızı feda etmeye hazırız" dedi.

Düzce Muharip Gaziler Derneği Başkanı Vedat Nefesoğlu ise Bolu Dağı A.Ş Yönetim Kurulu'na yemek organizasyonundan dolayı teşekkür ederek, "Özel bir gün de vatan için savaşıp gazi olan kader arkadaşlarımızla bir arada olmak büyük mutluluk. Vatan için ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömür diliyorum" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 14:45:56
Güncelleme :20 Eylül 2011 Salı 14:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?