3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Gazze'ye kamyonlar dolusu yardım

Uluslararası İnsani Yardım Teşkilatı İHHA Bolu Şubesi tarafından Gazze'ye kamyonlar dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesi ve yardım beklemesi üzerine harekete geçen İHHA Bolu Şubesi, gerekli yardımları ulaştırmak için düğmeye bastı. Birçok esnaf ve iş adamlarının desteğiyle yiyecek, içecek ve tekstil eşyalarından oluşan yardım kamyonları yola çıktı.

Savaşın ortasında yardım eli bekleyen Filistinliler için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen İHHA Bolu Şube temsilcilerinden Ali Ercoşkun, insani yardımların devam edeceğini belirtti.

Gazze'de, özellikle küçük yaşta çocukların öldürülmesine çok üzüldüklerini ifade eden Ercoşkun, şöyle konuştu: "Herkesin gözleri önünde büyük bir savaş yaşanıyor. Gönül ister ki bunlar olmasın. İnsanlar ölmesin. Hele masum çocukların ölüm haberlerini televizyonda izlemek bizi kahrediyor. Filistin halkı da bizlerden yardım bekliyordu. İHHA Bolu Şubesi olarak gıda maddeleri, giyim eşyaları, ev malzemeleri, yorgan, battaniye ve bunun gibi birçok erzaktan oluşan paketler yaptık.Kamyonlarımız yola çıktı. İnşallah, İsrail uçakları fırsat verirse yardımlar Gazze'ye ulaşacak."

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 15:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Ulus IP: 80.219.155.xxx Tarih : 18.01.2009 17:29:10

O yardimlari toplayip arab asiretlerine göndereceginize Bolu`da bir sürü fakir insan var onlara verin.seben kibriscik Göynük gibi yerlerde binlerce insan var fakirlikten kivranan.inanmazsaniz pazartesi aksam üzeri Bolu pazarini dolasin görürsünüz artan meyve sebzeleri toplayan kimseleri.Arablar kendi insanlarina yardim etsin Beyaz altindan Araba alacaklarina milyonlarca dolar harcayip.simdi yardim edersiniz yarin yine arablarla yahudilerden iyisi olmaz bizdende kötüsü daha önceleri oldugu gibi.sorun hacca giden kimselere bir tane Türkleri seven Arab görmüslermidir acaba?tabi sevmezler cünkü onlarda hala Osmanli acigi vardir ondan sevmezler.Arkadan vuran kimseye yardim edilmez kiymetini bilene edilir.Türkün Türkden baska dostu yoktur. ister azeri Tükü olsun,ister Kuzeykibris Türk`ü olsun isterse özbek.hepsi arkadan vurmadimi Türkleri?Cernobil faciasinda ilk Kuzeykibris koymadimi ambargoyu Türkiyeden cay alinmiyacak diye?özbekistanda daha dün Türk firmalarini darmadagin etmedilermi?Azerbeycanda Türkceyi yasak etmedilermi Azeri televizyonunda daha önceki gün?