9
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Genç Parti Bolu adaylarını açıkladı

Genç Parti (GP) Bolu İl Teşkilatı, Bolu merkezdeki başkan adaylarının, 28 yaşındaki Avukat Volkan Özcan olduğunu açıkladı.
Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan GP İl Başkanı Hakan Taşlı, genel başkanları Cem Uzan’a karşı, siyasi bir linç hareketi başlatıldığını söyledi. Taşlı, "Uzan ailesi hakkında çıkan tüm haberler ’çamur at izi kalsın’ mantığındadır. Elle tutulabilecek hiç bir doğru ve tarafsız haber yoktur. Bu sebeple Türkiye ve cumhuriyeti seven, ona bağlı olan herkesi düşünmeye, doğru bilgiye, demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu kadar olaya rağmen, bizler ülkemiz ve tabiki Bolu için ne yapabiriz, ne kadar faydamız olur onun peşindeyiz. İşte bu sebeptendir ki Avukat Volkan Özcan’ı Bolu’ya hizmet etmek amacıyla başkan adayı olarak açıklıyoruz" dedi.
Daha sonra konuşan Volkan Özcan ise "Benim amacım, GP’nin halen ayakta olduğunu göstermektir. Projelerimi hazırlayarak Belediye Başkanlığı için adaylığımı açıkladım. Seçilemesem de, seçilen arkadaşıma projelerimi sunmaya hazırım" şeklinde konuştu.
BOLU -İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2004 Pazar 17:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?