19
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

Gökhan Emreciksin'e uyarı

TFF 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da orta saha oyuncusu Gökhan Emreciksin'e uyarı geldi.

Boluspor Basın Sözcüsü Hasan Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, oyuncunun takım kadrosunda olduğu dönemlerde kendisine dikkat etmediğini vurgulandı.

Aksoy, ''Hafta başı futbolcumuzla görüşülmüş ve hem camiamızın hem de yönetim kurulumuzun kendisinden çok şey beklendiği bildirilmiş, Boluspor çatısı altında bulunduğu süre içerisinde her profesyonel futbolcu gibi kendisinin de sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiği ifade edilmiştir. Disiplin anlayışı konusunda yönetim kurulumuzun sezon başından bu yana hassas davrandığı spor kamuoyunca bilinmelidir. Başarı konusunda futbolcularını en iyi şekilde ödüllendiren ve yönetim olarak üzerine düşenin fazlasını yapan yönetim kurulumuz, disiplinsiz davranışlar gösteren ya da performansını yeteri derecede sahaya sergileyemeyen futbolcularına karşı da hak ettiklerini verme kararlılığını sürdürecektir.

Yönetim kurulumuz camiasına karşı olan sorumluluklarının idraki içerisindedir. Futbolcusunu kaybetmekten çok kazanmayı düşünen bir yönetim anlayışımızla Gökhan Emreceksin, kendisinin uyarılmış olduğu hafta başından itibaren özellikle izlenmiş ve idmanlardaki istekli ve arzulu çalışmaları gözlerden kaçmamıştır. Ancak her futbolcu için geçerli olan 'Boluspor Birim Yönetmeliği' bu futbolcumuz için de geçerli olacak ve futbolcumuz hakkında alınması gereken karar yönetim kurulumuzun toplantısından sonra uygulanacaktır'' ifadelerini kullandı. 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 10:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur tunca IP: 78.162.140.xxx Tarih : 29.12.2007 22:41:55

inşallah aynı şeyleri ankaragücünde yaşamaz ankaragücünde kapıda bulur kendisini