3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Gökten buz kütlesi düştü!

GÖKYÜZÜNDEN BUZ KÜTLESİ DÜŞTÜ

Bolu'da, dün gece ilginç bir olay yaşandı. Merkeze bağlı Küçük Berk köyünde, evlerin yanında bulunan bir tarlaya gökyüzünden insan kafası büyüklüğünde buz kütlesi düştüğü iddia edildi.

Köy halkını korkutan olay sonrasında tarlaya koşanlar gördükleri manzara karşısında şaşkına düştü. Evlerin 20 metre ilerisine düşen buz kütlesi köylüleri bir yandan korkuttu diğer yandan köylüler buz kütlesinin nereden geldiğini çözmeye çalıştı.

Buz kütlesinin düşüşünü gördüğünü ifade eden Erdal Çalışkan, kütlenin büyük bir gürültü ile gökyüzünden tarlaya düştüğünü söyledi. Gökyüzünde bir cisim gördüğünü anlatan Çalışkan, "Ne olduğunu anlamaya çalışırken aşağı düştüğünü görünce bir anda korktum. Büyük bir gürültüyle tarlaya düştü" dedi.

Tarlaya gelen çok sayıda köylü, buz kütlesinin ne olduğunu anlamak için uzun süre uğraş verdi. Buz kütlesine dair tahminlerde bulunan köylülerden bir bölümü kıyamet geliyor yorumları yaparken bazıları deprem olabileceği kanısına vardı. Olayın şokuyla buz kütlesine çomaklarla dokunan köylüler, kütleye elleriyle dokunmak isteyenlere tepki gösterdi.

GÖKYÜZÜNDEN BUZ KÜTLESİ DÜŞTÜ
GÖKYÜZÜNDEN BUZ KÜTLESİ DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 10:35:03
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 13:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?